goodmorning.

Hade en toppendag i Göteborg igår. Blev att vi gick till världens bästa godisaffär och så bio på det. Filmen va skit bra och Zac är bara to die for. Kom hem runt elvatiden och nu är man uppe pigg och glad. Vädret är galet bra och så är det valborg idag. Haha inga planer som vanligt, fast förhoppningsvis hittar jag och min mobbade kompis på något till slut. Nu ska jag få i mig lite frukost och sen ta en promenix och hälsa på farmor, är jag hurtig nog så tar jag en löprunda på vägen hem sen. Här får ni en helt nytagen bild på mig, osminkade, halvvaknatjejen i pyjamas. Puss



//JDodik

sunday.

Ännu en fin dag och började dagen med att sova ut. Gick upp någon gång vid elvatiden, fixade frukost åt mej och lillebror. Har städat och plockat undan lite på mitt rum och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mej lite. Ikväll blir det göteborg med två underbara brudar. See ya!

//JDodik

lördag.

Haft en helt okej dag. Vaknade utav det underbara vädret. Förmiddagen bestod utav löpning,städning och så tog jag en snabbdusch. Vid ettiden kilade jag och Mem till crossbanan och kollade västgötacrossen. En vän till oss skulle vara med och köra fast hans cross pajja så det blev inte mycket koll på honom. Men vi var kvar där ett bra tag och sen separerade jag och min älskling. Hon till sin mormor och morfar i M-stad och jag bort till mina släkningar. Kvällen blir minst lika tom som igår, får se om jag tittar på någon film. Nu blir det guachamole (stavning :S ) och tacochips (Y). Ha det gött dudes!

//JDodik

långhelg.

Då kom den efterlängtade långhelgen. Haft en otroligt slapp vecka som jag redan tjatat om i varenda inlägg typ men det har varit så sjukt gött. Idag fick vi sluta halv två.. Inga planer för ikvällen, samma gällande imorgon och valborg. Känns sådär när man inte har alls något i planerna men hoppas på att det löser sig iaf. Idag när jag kom hem så väntade ett brev och ett paket till mig i brevlådan. Brevet var angående mitt sommarvikariat vilket är dagkollo och jag ser jättemycket fram emot det och paketet var en klänning från nelly. Har testat klänningen ett antal gånger nu på eftermiddagen och har verkligen beslutsångest om jag ska ha kvar den eller skicka tillbaka den. Klänningen är nämligen tänkt att jag ska ha på mig på min lillebrors konfa och så skolavslutningen som är veckan därpå. Nu ska ja kila ner och fixa något att äta. Ha de gött!

här är en småtaskig bild på klänningen i alla fall.


//JDodik

wednesday.

Ännu en galet slapp dag i skolan. Började tio och slutade kvart i ett. Planerna för idag är inte alls många men ska försöka plugga lite engelskaglosor, dra ut och springa en runda och så kolla fotboll senare ikväll. Imorgon blir det upp tidigt och skriva nationella svenskauppsats i tre timmar och sen blir det en chill eftermiddag på det. Nu ska ja fixa ihop lite mellis ha de gött!

så galet sugen på att se denna filmen. Kommer ut till helgen.


//JDodik

Ny vecka. Nya tag.

Idag så gick jag till fyra som alla andra måndagar och denna dagen kändes sjukt seg. Alla var så sega och trötta idag men får nog tänka positivt. Denna veckan så har vi fått massa inställda lektioner, slutar tidigt flera dagar i rad nu och så är det långhelg till helgen. Haft en galet seg dag och känner att jag behöver göra något nyttigt! Ska försöka dra på mej löpartightsen och springa en runda innan det blir försent! Ha de bäst dudes!

//JDodik

Seg dag.

Haft en otroligt seg dag. Lördagskvällen tillbringades med min älskade vän Emelie i skövde. Det blev en mysig kväll med god mat och gott godis. Idag har jag inte gjort alls mkt. Bara legat i sängen och kollat på solsidan. Ska försöka ta tag i lite skolgrejer nu och dra ut en runda så jag får något vettigt gjort idag iaf. Nedan kommer bilder på de två senaste köpen.



blus från lindex.



linne från ellos.

//JDodik

Kämpigt.

Haft en tuff vecka i skolan med massa nationella och vanliga prov. Förhoppningsvis har väl allt gått bra. Fredagskvällen tillbringades med mina kära vänner Emelie och Rebecca och det blev en övernattning på det oxå. Men efter skolan blev det en liten runda på stan med mammsen, jag åkte in i förhoppningar om att hitta en klänning till brors konfirmation och skolavslutningen men icke..fick med mej två toppar som jag lägger in bild på lite senare. Nu så ska jag iväg till busstationen och ta bussen in till Emelie och bara ha det gött! PEACE!!

//JDodik

Pretty good.

Haft en helt okej dag. Började tio som vanligt och så slapp vi sista lektionen så slutade kvart i två. Helt okej dag gällande skolan iaf. Här hemma har jag hittils bara städat lite och så försökt plugga en del men det går inte så bra. Ska mata på lite matte,engelska,tyska och samhäll nu en stund innan de blir dags för lite träning. Efter träningen blir det fotbollskoll och ikväll ska Chelsea krossas.

här får ni en goe låt på köpet oxå.






//JDodik

crazy weather.

Rubriken talar för sig själv. Helt fuckat väder idag, ena sekunden skiner solen och så andra sekunden regnar, snöar eller haglar det. Har hållit på så hela dagen och jag kan inget annat än att säga att jag bara blir galet trött utav sånt väder. Tog en lång powernap när jag kom hem från skolan och nu ska jag läsa igenom lite samhällskunskap och sedan ge mig ute i det knepiga vädret på en löprunda. Får se hur bra detta kommer gå, inte precis piggaste personen men det ska nog gå. Slänger in en bild som lite uppmuntiring i all denna röra.



// JDodik


Weekend.

Ja då var det helg och grejer igen. Försökte komma upp någorlunda tidigt imorses men nix det blev inte uppstigninig förens halv elva och då var det bara på med träningskläderna och löparskorna och ut i det underbart fina vädret. Tog en runda på ungefär 6km, löpning+powerwalk. Inga speciella planer för ikväll för tillfället bara att jag ska få träffa min underbara vän sen får vi se vad vi hittar på.

//JDodik

Something new.

Ja då var man tillbaka igen. Vet inte vad det är som fått mej att vilja blogga igen.
Låter mesigt med blogg egentligen men känner att de vore kul och förmedla och dela
med sig utav lite åsikter och tycke. Ska bli kul att se hur många läsare man lyckas fånga
men det är ingenting jag precis planerar och tänker fundera över. Jag kommer att uppdatera
då och då när jag hinner med och har tid. Känner att det ska bli kul och testa på detta igen
efter sisådär två år eller något. Ska försöka göra detta intressant med bilder och annat smått
och gott!

//JDodik


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0